sup sayur seafood... makan macam tu pun habis semangkuk...
SUP SAYUR KETAM
Panaskan minyak masukkan bawang merah dan putih, goreng sehingga kekuningan, masukkan air satu mangkuk kemudian masukkan ketam, kubis , bunga kubis, putik jagung, carrot, cili, garam, kiub ayam dan serbuk lada. Setelah ketam masak , masukan daun saleri dan daun bawang , angkat.
6 comments:
sup ketam pulllaakkk!!!..ini kalau org jantan makan..sure "menyepit" jee keje dia..hahah tu jam tak bley buat keje lain laaa...ampoonnn!!!!
amboi2 CMG... statement mengalahkan org dah kawen..mcm ada experience jek..ampoun!!!
woooo..hahaha...laaa ampoonn..itu yg malas kawan dgn org2 dah menikah..depa tu lain pesennnn leer..
Hahahaha.. padan ko Mat oiii... Yati.. kat sini jgn kata ketam..kulit ketampun akak blm tgk lg... satu lagi kerang... akak dh mcm org ngidam lak nk mkn 2 benda tu... 7 bulan dah yati oiiii.... tak merasa ketam & kerang.. padahal seafood fav akak tu... tp udang mmg byk kt sini...
Kak pah..agaknya kerang dgn ketam tak pandai cakap omputeh (mcm pakcik nie!!) itu pasal mereka malas nak ke sana..hahaha!!
hhahahha..geli hati sampai ke pagi..bila baca statement CMG... baru ku tahu betapa CMG ni klakor org yek..apa2 hal..nnti kan k.pah bila blik mlysia kerang boleh buat kering tapi ketam..tak taulah pulak..
Post a Comment