Friday, December 12, 2008

IKAN GELAMA MASAM!!!




Wahh Jangan jelious no kekawan... yatt kat sini pun boleh makan ikan gelama masam iskkksss

sedap tak terkata lepas goreng perah dengan jus lemon atasnya makan dengan nasi putih hangat-hangat uuhhhsss 3 pinggan tambah pun tak perasan lagi
wahh wahhh hebat betul penangan ikan gelama masam ini yang di import dari perlis, Malaysia dari bonda tersayang... thanks...

pada kekawan lap air liuq hampa tu no...

7 comments:

mother of two said...

shedappp tu... hehehheeh. wah2.. tapi kena perangat selalu sbb kat sana sejuk....:)

ummi said...

Yat..lama tak jenguk sini. Yat orang perlis ke? Perlis kat mana? lahir tahun berapa yek?

Finie kat Kangar. Depan masjid kangar. Dulu seri indra.

ummi said...

Yat, baru tau yat dah tak dok di dubai..ni kira dekat la dengan uk ni. kalau jalan UK, jangan lupa jenguk jenguk kat North east. Ok

MyPeriukBelanga said...

yatt..togel jer ikan tu tapi kalu cicah ngan kicap cili padi + nasik panas2 mmg org buta lalu pun tak pandang you!
btw, kiut lerr beby yatt posing dpn fireplace. kat sini cuma ada firefly jer ahak!

princessharyati said...

Suzi- memang pun ikan tu goreng panas2 pastu terus ngap...iskkss2 sedap..jgn jelus..kikikikiiii

princessharyati said...

ummi(sofea) i org perlis tap tak di besarkn kat perlis tp sempat sekolah kt sekolah putra. Nnti yatt pi web tu k.. ni yatt nak ke London pi sana jejln ...

princessharyati said...

kaka nisa awat lama tak online..tak mau ckp dgn yatt lagi ke?..dirimu sehat kah?..kikikiiiiii