Monday, April 20, 2009

MORE AWARD FROM MY BEST FRIEND AIN FROM JOHOR

AWARD DARI AIN

dia kata ambil semua.. semua yatt angkut bawa ke sini... heheh... terima kasih ye atas award2 ini ain.. kasi award tak berapa bestlah ain.. cuba u bagi 1 ketul portmerion plate u kat i baru best haaa....

yatt nak share award ini pada kekawan yang hadir ke blog sudi sudilah ambil yer ima, ela(qatar), suzi, sue, kak nor, nor (dubai), zaiy (dubai), moi (dubai), halen, hazila, jiya melanau, anawahid, ana tahir, jun(shah alam), mamaella, {CT}, cek de sam (siti samsena finland) , FA (uk), cikwan (taiwan) dan semua-semualah ye tak kira di mana korang berada... yang ada dalam list or takde sila siolakan ye..

2 comments:

ima said...

yatt,betul ke ni bagi kat ima...anyway tahniah!dan terima kasih kongsi ye...

ain said...

yatt...pinggan portmu pun berketui2 gak..panassss lagi, bau kedai terhidu sampai jb ni tau!