Tuesday, June 9, 2009

MY SUP TULANG



my sup tulang.. seronok dapat makan sup tulang ni.. wahh yatt masak seperiuk puas ye makan .. wahh lepas ni kolestrol sendiri mau ingat!!! tulang daging ini import dari helsinki taw, my friend siti belikan...wahh terima kasih siti bebanyak siti tanpa mu yatt tak dapat lah merasa sup tulang ini ..

ppsssttt; semua mesti korang tak percaya ini, siti (cek de sam) ini mewakili duta malaysia di finland , percaya tak? dia ini adalah orang golongan koprat atasan yang baik hati, very humble tu menjadi one of my best friends? .. ialah berbanding diri i ni yang no status.. surirumah tangga je.. cepat pi serbu fotopage cek de sam..kikikii

2 comments:

ain said...

bestnya ada kawan yg boleh diminta tolong. so now ni dah x sunyi lg le ye. dah ada kawan!!

ima said...

sedapnya yatt!!!!sup tulang..fav ima jugak ni...minggu lepas pun ima buat sup tulang...tapi sup tulang ni tak boleh makan selalu...