Monday, July 6, 2009

ROTI INTI HOTDOG -PUAN CEK DE SAM





roti yang gebu ini adalah air tangan cik puan siti samsena (cek de sam), dapat makan masa datang umah dia.. siap tido umah dia lagi.. tido free makan pun dia buatkan teruk betul yatt ni kan..
masa buat roti ini , yatt just duk tepi table dia tgk dia uli2-uli.. ..ada pizza sekali tapi lupa tangkap gambar.. yatt pergi umah dia 2 minggu lepas...
sedih.. sedih sangat lepas ini cek de sam nak balik malaysia for good.. baru duduk sini dapat kawan yang macam tu punya baik dah pulak sekejap je.. apalah nasib yatt ini kan.. lepas ini pi helsinki dah tak dapat rasa macam tu riuh rendah di rumah dia.. sedih... ;( ....

untuk puan siti samsena.. terima kasih halalkan makan minum makan kami sekeluarga... dan semoga ikatan persahabatan ini akan berkekalan sampai bila-bila.
nak ikutkan hati nak saja yatt pi jumpa dia setiap minggu tapi apakan daya kan ... jarak umah yatt dgn helsinki jauh.. bzzzz dah tebal muka nak tido umah siti lagi... dah lah setiap kali pergi ada je buah tangan untuk di bawa balik ke rauma... adoiii.. mana nak dapat kawan macam tu..

resepi dia

tepung roti
yis segar
susu
garam
gula
sorterning/butter
hotdog

3 comments:

ain said...

Insyaallah yatt....nanti u akan jumpa kwn yg sebaik pn samsena.

Suzi said...

jgn sedih2 yatt, patah tumbuh hilangkan berganti...

Mummy Faridah said...

Salam K Yatt. Minatla tgk roti inti hotdog ni. Sabarlah kak, harap2, nnt adalah teman2 sejati di perantauan ye.. Sbb saya pun xtahu lah ape nasib saye nnt bila mengikut suami further study..