Friday, January 16, 2009

SEDIHHHH


baru dapat sms dari adik, mak yatt dah selamat menjalani operation cancer rahim, abah dan mak tak de bagitau pun sebelum ni. tapi alhamdullilah semua nyer selamat tetapi still dalam hospital lagi.. tapi khbar ini pun dah cukup sedih bagi yatt yang duk jauh-jauh nii.. mataku..mula......

dan harapan semoga mak cepat sembuh dan kekawan tolong doa-doakan lah yek ...ialah lepas ni mak kene jalani kimotherapy..


bismillahirahmannirohhim.. YA ALLAH, YA TUHAN KU, sesunnguhyer kau MAHA PENDENGAR, MAHA PEMURAH dan lagi MAHA PENYAYANG, selamat kan keluargaku dari segala musibah terutama mak aku , cepatkan KAU, YA ALLAH sembuhkan kan penyakit, yang sedang di alami nya sekarang ini. amin.

14 comments:

Azita said...

yatt, tabahkan hati, kuatkan iman. sabar dalam menempuh segala dugaan. doakan moga emak yatt akan sembuh dan dapat menjalani hari2 mendatang dgn tenang dan bertambah keimanan. ada hikmat knapa mereka x bagitau yatt awal2...jgn sedih.

lemongrass said...

Yatt,
sedih dengar berita tentang Mak Yatt. Semoga Yatt tabah hadapi dugaan. Memang susah kan bila hidup jauh dr keluarga ni, samalah mcm I..
Semoga Mak Yatt jugak tabah ye hadapi dugaan ni

yann said...

buat yatt..
mungkin yang tjadi ada hikmah d sbaliknya.. sharusnya kita sbgai seorg anak harus mdoakan yg tbaik tuk org tua kita.. insyaallah doa n harapan org skeliling sdikit sbanyak mberi harapan agar mak yatt sembuh n sihat.. insyaallah..
ssungguhnya itu smua tlh d tentukan oleh-Nya.. moga yatt n famili tabah mhadapi dugaan dari-Nya.. sama2lah kita bdoa..

Ida said...

Yatt,

Jgn sedih2 k...semoga mak u selamat semuanya...I sentiasa mendoakan keselamtan dan kesihatan family u...

AMin

Jiya said...

sedih dgr berita sedih ni. kak yatt tabahkan hati yerr... jiya doakan semoga mak kak yatt tabah hadapi dugaan ni dan cepat sembuh sepenuhnya. amin... Kak yatt jan sedih² tauu!! Nanti mak kak yatt tau kak yatt sedih, lg susah :)kuatkan semangat kay!

zaliana said...

salam yat
semoga bonda yat cepat sihat..insyaallah
yat janganlah bersedih sebab tak dapat bersama..doa dari anak walau dimana pun berada pasti Allah makbulkan,lebih2 lagi doa dari anak untuk ibu nya :)

Rafizah Nordin said...

semoga emak kak yatt cepat sembuh. Kak yatt pun jgn le susah hati...tabah dan kuatkan semangat.berjauhan di mata tapi di hati sentiasa ingat...

mother of two said...

yatt,
sy doakan agar dia cepat sembuh, semoga tabah..insyaallah semuanya selamat.

princessharyati said...

first of all terima kasih semua ..atas sokongan, dan keperhatian dan kata-kata semanagt korang semua.. tak dapat yatt membalas dan hanya allah yg tahu..yatt sangat banggat masih mempunyai kawan-kawan seperti u all semua yang mendampingi untuk memberi dorongan terima kasih sekali untuk u all SAYANG yatt untuk semua..

hana said...

moga mak yatt semakin sembuh...sori lambat tau.... tabah la hendaknyer yatt kat sana tu yer... doa2kan selalu.....

princessharyati said...

hana-thks hana.. mak yatt dah sedar dr operation tu dan dia dah boleh mula mkn soft food skit2 tapi still dalam rawatan lg lepas ni kene kimo lah sedih tul...

QiStinA's said...

Yatt...moi doakan moga mak yatt akan sembuh n tabah hadapi dugaan nie ye...

kurnia said...

saya doakan agar mak kak yatt cepat sembuh...amin semoga kak yatt sekeluarga tabah menghadapi nyer....

princessharyati said...

thanks moi n kurnia- mak yatt still sakit lg tapi dah selamat dr operation cuma tunggu result dr doc samada ke radiotrafi or kimo