Sunday, February 15, 2009

BROWNIES ON CUP



project yatt hari ini... taraaaaaaaa, nak bagi hadiah untuk birthday party anak member yatt kat Pori, Finland, ni yatt & sekeluarga nak bersiap-siap pergi makan-makan kat rumah member, korang tengoklah.. brownies yatt tu, lawa ke tak korang jangan gelak, resepi brownies, yatt letak dalam paper cup..... memang tangan ku ni tersangatlah kekok untuk mendeko... so korang ambillah sorang satu sementara stok masih ada .. wakwkkawkakkkawak...

4 comments:

Aymy with love said...

aduh k yatt.. comeynyer.. nak 3 cawann.. hehehe... pakai topping aper yer? menyelerakan sungguh...

anawahid said...

yatttt ngko mmg kejammmm... huhuhu... bak mai la 2-3 ketuiiii...

princessharyati said...

aymy- resepi sama dgn brownies topping pun sama
ana- hang ni pi minta kat org tu yg sekarang ni tak masak asyik jejalan pi singapo

Jiya said...

apsal brownies tu cam nampak melengkung ke dlm?? mmg camtu yerkk?? hehehe