Sunday, March 29, 2009

ASPARAGUS



sayur tika yatt dah jadi pemalas..

6 comments:

ain said...

lamanya x mkn asparagus. nak kena gi pasar baru boleh dpt. kat kedai2 biasa...jrg ada.

anawahid said...

wehhhh yattt.. ngko jgn la jadik pemalasss.. org kalo pemalas bole kawan ngan kelinnn jer can dak jiya tuh.. kuikuikui... ckp x dak mood jerrrr... heheh... malas2 pong nampak sedap cik aspa tuh... kekeke

ima said...

salam yatt...dah lama tak mkn asparagus ni..dulu masa dok kat sabah selalu sgt makan...memang sedap...

Jiya said...

aikkkkkkkkk kak anawahid! dok ngompatt ekk!! dosaaaaa!! hehehehe! ni kak yatt dah start malas2 da ni. mesti majuk tak dpt gi holiday. akekeke! tu asparagus goreng ka pa?

princessharyati said...

ain- sayur tu asparagus ni sedap mkn dgn western food kan..

ana- yatt dah jadi malas nak berblog sejak anak sakit ini insya allah i will back after this.!

ima- salam too mmg kat sabah segar2 manis fresh...yatt pun pernah duk lt labuan asyik mkn asparagus..sedapkan

jiya- mengumppat terang-terang takpe..jangan mengumpat belakang2 hahahha... memandai je jiya.. yatt merajuk.. yatt mana ada duit nak pi holiday.. duk diam2 kat umah jek ni..jaga bby..bukan bby kucin taw hahhaha

海瓜子Andy said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社