Monday, May 25, 2009

bunga liar




bunga liar di sekeliling umah yatt.. tengah giler tangkap gambar bunga.. macam-macam lah yatt nii

7 comments:

ain said...

yattttt...cantiknyaaaaaaaaaaa!!!! luv the way you snap the pictures, so alive!!!!

ain said...

hmmm..baru terperasan decoupage you. la ni baru le clear sungguh, kat webcam tak jelas sgt. cantikk!!! good work!!

p/s..why not u publish kan hasil tangan you tuh. kita kongsi ramai2. then fabrics yg you dpt kat psr tani finland tu..cantik yatt!!!

Aymy With Love said...

k yatt, cantiknya mungeee.. kat sini nak jumpa munge pon tak banyak spesis.. pokok kurma manyak.. ehhe...

ima said...

yatt...cantiknyeeeee...terpesona sejenak,

ZaiY said...

salam yatt..
cantiknya, xnampak mcm bunga liar, mcm bunga yg ditanam je..bestla dapat jamu mata hari2 di sekeliling rumah kan..

faiz@farizan said...

Seronoklah kalau musim spring, tiba-tiba keluar macam-macam bunga sekeliling rumah.

QiStinA's said...

yatt...bunga liar pun cantik kat rauma tu yek...