Monday, June 29, 2009

CUCUR BADAK SUMMER



first of all happy birthday to my dear friend ain semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki..
dapat chat dgn dia sekejap je oleh kerana time tak mengizinkan. yatt pulak time ari lah pulak sibuk nak mengoreng sayur.... untuk dinner tadi.. sorry ye nanti kita together2 borak panjang lagi... lama betul tak borak dengan dia sb dia spent masa for her daughter nak exam..

hujung minggu lepas yatt ada buat kuih skit.
cucuq badak ini inti serunding ikan sardin ari tu . sedap taw.. trylah

kulit cucur badak

keledek rebus
garam skit
tepung gandum
minyak untuk menguli

3 comments:

Anawahid said...

cuk badak summer...amboi yatt nk2 ketui kita dh lama x mkn cuk badak.. huhuhu.. kat sana tgh musm summer ke... semua resipi ada summer.. heheh

Jiya said...

wahhh... jap2 lap air liur. akekekek! apsal ada summer kat ujung tu. sana dah summer ek.

ain said...

yatt...thnx for d bday wish. Semoga Allah panjangkan umur dan murahkan rezeki u juga!!

tullah...sejap je dpt borak2 ekh semlm. tak puassss!!! tak pe, nanti kita borak2 lg.

cucur badak ni antara fav hubby. x pernah buat lagi.selalu main beli aje!