Wednesday, July 15, 2009

BLOG AIN JB BARU

tentu ramai yang kenal ain...(me n my cooking) dia buka blog baru..... blog lama dia ada problem katanya..
sorry lah ain , yatt pun bukan golongan orang-orang cerdik IT.. yatt ni pun main hentam keromok ye buat blog... sebelum tu banyak tanya kt my sifu jun dari shah alam tu...
ok layan blog ain kita yang baru ini

click

4 comments:

ain said...

alahai yatt...tq byk2 la sbb promo blog baru tu. blog lama tu masih boleh view tp x leh update. nasib baik, klu tak abis la usaha I yg setahun tu. dh le bln depan 1st anniversary.huhu

princessharyati said...

ooo ye ke alahai hai... takpe asal u jgn hilang dah .. ok keep it up!

ima said...

yatt..ima dah datang umah ain...kesian kat ain kena kemas umah sorang2...huhu

princessharyati said...

hheee ima... sekali sekala kene keje kuat..haaaa.. ain nnti suruh your hus urut2 tgn heee