Thursday, July 2, 2009

SELAMAT HARI JADI UNTUK MY DEAR AJIM



02072009

selamat hari lahir ke 34 kepada hubby yatt semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki.. aminn...
di panjangkan umur boleh jaga anak-anak dan isteri yang comey loteh..kikiki..
di murahkan rezeki mudah-mudahan boleh beli umah lepas ni walaupun sekangkang kera.. dah tak mau merempat-rempat lagi.. hehehe.. amin...

ok kekawan layan kek yatt begitu enak berkrim ni... pertama kali try buat kek gulung.. walaupun nampak cantik di gambar tapi masa mengulung , kek terpecah.. adoi hai.. tapi yatt simpan dlm freezer n cover oleh topping coklat.. so lepas potong semalam nampak berseri-seri kek hari jadi hubby yatt ni.. zazzzeeee... layannn..

KEK GULUNG AJIM SUMMER
telur
tepung kek
tepung kentang
gula
coklat bar
susu
butter

7 comments:

ain said...

YATT...baru perasan...bday hubby yatt sama ngan anak I, honey!! 2nd july!!!

HAPPY BDAY TO YOUR HUBBY!!!!

Semoga impian yatt n ajim untuk beli rumah tercapai. dah ada umah yg berkenan ker..???

psst...kasi hadiah aper kat hubby..??
hehehe..

umiyumi said...

oo cedapnya kek cekelat tu dgn toppingnya yg melimpah ruah.. yumm yumm :)

Jiya said...

hepi besday to king kak yatt. nak sikit kekkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Ummi said...

Happy birthday to Ajim..semoga makin bertambah kasih kepada Yatt dan anak2 yaa..Moga sentiasa berbahgia ke akhirnya bersama Yatt yang rajin dan comel loteeyyy tu..hehe

my little family said...

epi besday Ajim...untung ajim...Yatt pandai bt kek..x payah p beli... Yatt nanti balik beli umah kat Kedah la.. hehe..

Suzi said...

happy b'day utk hubby yatt, moga kekal bahagia bersama isteri dan anak2...moga impian kalian tercapai...

kek tu tetap menawan....

princessharyati said...

ain- hadiah kek tu jek..kakakhhkakka nak beli pads football utk dia tapi asyik memilih last2 tak beli sian sungguh tp nntilah beli sb ari tu ada beli byk buku novel kt flea market utk dia

umiyumi- mmmm senng n sedap try nnti ye

jiya- lalu ke mkn kek hahahha

k.ummi-tq so much

ayu- kene beli kt selangor sb dekat dgn umah mil hamm hammmmm.. hehhe