Sunday, December 9, 2007

BUTTERFLY CUPCAKE




Tak reti nak buat icing dan deco kat atas cupcake.. tapi i boleh buat kupu2 dengan semulajadi... kat atas cupcake i.. hehehe....i cuma guna resepi yang ada...tengok dulu nanti i taip resepi dan cara nak buat kepak kupu2 tu...hehehhehhe....ok.

6 comments:

Mat Gebu said...

Butterfly cupcake nie kalau pakcik makan 10 ketul pun masih tak bley fly, maklumlah terterbawak u....

mamasya said...

Comelnya butterfly cup cakes ni...kreatiflah Haryati...mesti budak2 suka ni.

sotong kat bawah tu sedap cicah sos..favorit anak yg sulong.

princessharyati said...

hehheh... senang jek nak buat tu pakcik mat n mamasya.. i ni tak reti deco yg mcm tu taulah..hahhaha

Ummi said...

Yat, x reti apanya..itu dah ckup class dah, kena dgn props tu..menyelerakan je tgk..rajin betul u ni yat...kalu akak, asyik rushing je memanjang, kadang2 nak snap foto pn x berapa nk sempat..kehkeh..

princessharyati said...

hhehe.. hus yat asyik mengomel.. bila nak mkn ni(sb food tgh posing ambil gmbr) hehehheh... kadang2 tu.. yat pun tak sempat snap.. lapor terus ngap.

Kak Pah Sherry said...

Yat, jelesnya akak tgk cupcake butterfly tu..akak tk penah menjadi klu buat cupcake..mesti tak mau gebu mcm mat gebu..hehehehe... dah le tu terror lak mendeco...jeles sangat2 ni... bila le akak ni nk terror buat mcm tu!