Monday, December 15, 2008

GAMBAR RYAN



alamak gambar baby bongsu yatt ni tak banyak lah yang baru... yang ada mesti dengan si abangnya carl.. so yatt postlah gambar kedua-duanya.. harap kawan-kawan puas hati yek..

4 comments:

zaliana said...

h besar Ryan yek :D
yat ,berapa berat dia sekarang??

mother of two said...

yatt.. tgk muka abg pun dah berubah yer... rasa cam semalam jer jumpa dia.. makin encem:)

princessharyati said...

za- yatt tak tau lagi berat ryan sekarang ni sepatutnya dia kene cucuk last month tp klinik asyik penuh so next week baru cucuk buat kali ke-2 , nnti yatt bg taw berat dia ,k

princessharyati said...

suzi- abg dia tak berubah muka sebenarnya, dia tu kene potong rambut bahagian depan sb tu lain muka dia hahahha. gara2 kene ruam gatal