Tuesday, January 20, 2009

TAG DARI YANN


TAG dari yann

* Do not copy answer*
The tag question must be 100% the same*

Tag people after doing tag
( nama dalam list ni tidak perlu buat tag ni
sebab u all semua i think dah kene tag kan)

1) jiya (14 sept)
2) hana
3) SL-sweetlily
4) anawahid
5) moi - dubai
6) nor's -dubai
7) cik mat gebu
8) zaliana
9) ct samcina ( cek de sam)

1. How do u know 1?
kenai kat MyR masa dia post resepi tgk ada link blog dia kat gambar makanan , pastu masuk link dia, blog dia kemas dan gambar yang cantik. si jiya ni peramah giler suka kacau-kacau orang .

2. What would u do if u never meet 2?
tak pernah tapi kalu ada jodoh nak jumpa apa salah yek kan hana. hana duk nun di pohon sakura, Jepun

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
kalu yatt ada date dgn no.3 (SL) nak tengok dia buat deko cake n nak makan kek coklat dia
klau yatt ada date dgn no.4 (ana) nak tengok dia n family , anak yg kiut miut

4. Would 5 n 6 make a good couple?
no.5 n no.6 - sememangyer good couple sebab duk dekat dubai selalu jumpa, travel pun selalu sekali semualah sekali.. jeles sb yatt dah duk jauh

5. Do u think 7 is attractive?
no.7 tu ..dah kira-kira mcm sifu chef , cooking dia semua dah hot. satu malaya kenai sama dia

6. Do u know anything about 8's family?
kitaorang selalu chat sesama sebab anak no dua kitaorang sama tahun dan suka kongsi cete makan-makan

7. Tell me something about 9?
no.9 ni mmg helpul..tanya jek mesti bagitau semua info about food, mall, n etc kat finland ni semua yatt dari dia.. besar sungguh pengorbanan cek de sam terhadap yatt tak terbalas jasa-jasa mu ct....

8. What language does 2 speak?
malay

9. Who is 3 going out with?
kekadang kuar sendiri kot..hehheh kekadang kuar dengan hus dia yang bauk hati dan anak -anak yg comey

10. How old is number 4?
ana- soalan ni hang kene bgtaw kalu ada orang nak tau lah

11. 5?
baru sambut birthday dia dec ari tu..

13. 7?
ah mat ni lahir january baru sambut birthday dia ke 34 kot kalu tak salah still muda lagi..tu

14. Is 8 single?
ada anak 2.. sepasang jeles.

15. What's 9 last name?
siti samsena

16. Would u consider being in a relationship with 1?
boleh sesangat tapi kene bagi kawen dulu nii.

17. Which school does 2 go to?
hana- u sekolah kat aner ..ala yatt ni baru kenai hana dalam alam maya tak sempat nak cit chat lg

18. What do like about 3?
baik hati.. tak lokek kongsi resepi brownies dia yang di sukai oleh ramai orang..uuhhhsss...

4 comments:

Jiya said...

hahahahaha! kejam tau kak yatt!! ada ker soklan nomot 16 tu suh jiya berpoligami!! ni ni king jiya nak campak mana plakk?? (pok pok paler kak yatt)akekekekeke

aler kak.. jiya mana ramai kawan nak main tag ni... *sob sob sob* (wat muka sedih paling comel depan kak yatt) kihkihkih!

princessharyati said...

nah ambil tisu buat lap hingus

Jiya said...

tanak lah tisu.. nak kain alas meja akak... akekekkeke!

princessharyati said...

meh dtg sni k.yatt bg made in finland lg