Wednesday, February 11, 2009

BANANA SPLIT



boleh jadi lapo tengok banana split hana .... sebulan duk teringat nak buat banana split ni than semalam buat ni..

9 comments:

nor said...

yatt..sejuk2 mana boleh makan asikrim...tak elok....hanto sini muahahahaha....(jeles ni)

nOOrsha said...

kak yatt.. uwaaaa... nampak lezaaatttt skali banana split tuh... sampai terspret air liur ni haa..ngencezz.... eheehhe... nak satu tepen!!~nak satu tepenn!!~

inahar ali said...

yatt..pandai tul kamu mendeco nih..camner yatt memusingkan potongan pisang tu sampai pening akak memikir...hehe!

Jasmeen said...

masa kecik2 dulu, dgr banan split nih, mcm makanan mewah gtu...dok baca majalh ujang tu...pya la berangan mengidam nak banana split..ms tu tatau cmner rupa...sekali dah besor, tgk bende nih..pakat akak gelak besor...muahahaha..tp mmg sodap mkn pisang ngan eskrem...

Jiya said...

aikkk... sini pon menu sama cam umah kak ana bini wahid. berjanji ka pa?? hehehe!

Ummi said...

Yatt, awat shoutbox hang tu..meragam semacam je..nak banana split sikittt...uiihh sejuk2 hang tibai dah banana split tuh! Kena duk kat diang api la pas makan tu..hehe..Cantik Yatt pusing pisang tu..kat hotel pun xleh jumpa camni..hehee, creative tul hang ni..!!

Rafizah Nordin said...

ni sume penangan mak yong Hana...abih sume ngikut banana split merate2...tak leh jadik ni!

princessharyati said...

nor-sedap mkn ais tgk snow turun ala manja2 tukiukiuu
noorsha-hehhehe..meh sini yatt buat 2 mangkuk
inahar-yatt main letak je aiskrim banana split tu..hehheee
jasmeen-mmg sedap aiskrim mkn dgn pisang pastu letak walnut byk2 nyummieeee...
jiya- hang tu je yg lewat...pi beli aiskrim
k.ummi-ank yatt tu menaip kt chatbox tu.. dia cari link yatt dlm fav than buka pandailak cari link tu .. yatt 2 hari turut2 delete msg dlm tu skrg ok sb yatt dah tak letak url yatt dlm fav..habis cete..kiukiukiuu
fiza- buat22..

Lydia said...

yati, bestnya... icecream tak cair, boleh dpt gambar cantik!