Friday, February 13, 2009

ROTI CANAI



meh ler breakfast dengan roti canai yatt ni.. sedap. rasa macam roti canai yang segera tu. walaupun tak serupa selembut roti canai kedai mamak tu tapi carl n abah dia suka sangat. first time try this resepi, yatt tak reti tebar, teknik yang yatt buat canai senipis yang boleh. next time nak buat lagi, sampai jadi. resepi nanti dulu kene cari balik hari tu tulis dalam kertas pastu kertas tu carl koyakkan.

3 comments:

QiStinA's said...

ala yatt..dah roti canai lak... carl tak tolong mencanai ke... hebatla u nie..ada baby pun sempat mencanai... walau apa pun pinggan mu ttp menarik perhatianku..he..he

Jiya said...

tuu diaaa roti canai made in finland.. akekekeke! akak tak yah tebar menebar, baling ajer ke dinding.. akekekekeke

princessharyati said...

moi-apa lagi cepat beli
jiya-kalu nak ikut kan hati kak yatt nak tebar kt mesin pasta jek..hahaaa