Thursday, May 28, 2009

PEMENANG UNTUK KUIZ DI BAWAH

DENGAN SUKACITA YE YATT MEMBERI HADIAH PADA KEKAWAN DIBAWAH

jawapan untuk soalan kuiz

BUNGA DAISY MERAH DAN SETEM FINLAND

hadiah ye adalah sekeping poscard dari finland bersetemkan gambar-gambar di bawah tu.
so pemenang yang betul ialah
Tahniah!!!!kak nor dari secubit garam dan ima. kak nor dan ima boleh pilih setem mana yang nak yatt tampal pada poscard tu.

pada kekawan 10 yang lain tu yatt berbesar hati akan mengepos poscard finland juga. kepada nama di bawah sila email alamat anda ke princessharyati@yahoo.com sekian.

lemongrass said...
Mcm bunga raya aje yatt :-)

ain said...
dahlia ke..???main belasah je!!!

Nor said... (secubit garam)
nak acu try test teka boleh yatt? gambar tu gambar stamps, pastu bunga merah tu bunga tahi ayam.. hehehe

Nor said... (orang yang sama)
kalau tak pun bunga daisy..

Kakasma said...
yatt..akak nak teka leh..uwaaa.tu cam bunga daisy aje..pastu tu gambar poskad ..hhheee iye ker nih..

Suzi said...
yatt, penyertaan masih buka lg ke??nak try jugalah...nama bunga tu daisy merah dan tu gambar setem..betuk ke??

che zaid said...
spesis bunga raya betul tak yatt???

harhtan said...
Mcm bunga rose yg dah kembang jer..tu stem ek?

zaliana said...
yatt...za nak teka jugak..meskipun tak tahu.. :Pbunga carnation kot ekk

ima said...
dah semak kamus ni,rasanya lah bunga daisy merah dan gambar setem...hehe

kak zai (dapurcomel)

p/s: jiya tak dapat sebab dia tak jawab kuiz sorry ye adik ku sorg tu

1 comments:

Jiya said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa... kejamm sungguh!! (tendang pintu umah kak yatt)